Koornet Werkdag 2019

Koornet Werkdag 2019

Datum
vrijdag 22-03-2019

Tijd
13:00 – 16:30

Locatie
Akoesticum
Kazernelaan 2
. Ede
Nederland

Telefoon
 

Website

Doelgebied
nationaal

Doelgroep
koren

Zet in je agenda:

Op 22 maart lanceert Koornetwerk Nederland voor koorbesturen en dirigenten De Koornet Werkdag. Van 13.00 – 16.30 uur worden meerdere thema’s die spelen in de koorsector worden samen besproken. De dag bestaat uit vier thematische modules:

  

  1. Deskundigheidsbevordering bij dirigenten, hoe werkt dat? 
    Bijeenkomst onder leiding van Annalisa Schmad over de ontwikkelingen op dit gebied, de wensen die leven en mogelijkheden van samenwerking.
  2. Festival voor Nederlandse Koren
    Koornetwerk Nederland neemt het voortouw om een landelijk koorevenement te organiseren, maar waar zit de koorwereld op te wachten? Laat weten wat u wil. Praat & denk mee!
  3. Waarom Buma, Stemra en Femu?
    Ontmoet vertegenwoordigers van Buma en Femu en laat u informeren over de ontwikkelingen op het gebied van auteursrecht en muziekkopieerrechten. Er is ruimte voor het stellen van algemene vragen. Zie ook module 4 voor individueel consult.

Aansluitend, optioneel: Individueel consult auteursrecht: Bespreek uw persoonlijke vragen met Buma, Stemra en Femu zelf.

Deelname is gratis. Komt u iets vroeger dan 13.00 uur? Meldt dat dat even in uw reservering, dan zorgen we dat u een lekker brooodje met ons mee kunt eten!

Aanmelden voor de Koornet Werkdag 2019 (Ga naar https://koornetwerk.nl/evenementen/koornet-werkdag-2019/)
Geef bij “opmerkingen” uw voorkeur van thema-gesprek 1, 2 of 3 aan!

 koor
 (koor)zanger
 bestuur
 dirigent
 publiek/liefhebber

Comments are closed.